Syntymäpäiväyllätys


 

Oli syntymäpäiväni aatto. Keski-ikäiselle miehelle vanheneminen ei aina ole pelkkää riemua ja siksi en enää toivonutkaan suuria juhlia ystävien ja tuttujen kesken, vaan mieluummin jotain pientä ja intiimiä. Vaimoni kanssa meillä oli tapana antaa toisillemme joka vuosi lahjat ja mitä vanhemmaksi tulimme sitä enemmän lahjoissa näkyi enemmän käytäntöä kuin tunnetta.

Samaan suuntaan oli kehittynyt myös seksielämämme. Se oli toki nautinnollista ja hyvää, mutta vuodet olivat karistaneet siitä pois jännityksen ja ilotulitukset. Tuttu ja turvallinen oli korvannut yrittämisen sekä halun miellyttää toista. Seksissämme tiesi tasan, mitä saa, eikä enempää kannattanut edes toivoa. 

Kaikessa elämässämme alkoi näkyä ajan patina ja kaavoihin kangistuminen. Nuorena olimme olleet hyvinkin eroottisesti yhteen sointuva pari, jolla riitti mielenkiintoa tuottaa toiselle mielihyvää kaikin keksityin keinoin. Noista vuosista oli ainakin minun muistoihini jäänyt tunnelmia, jotka joskus edelleen nostivat hymyn huulille. 

Haaveilin edelleen siitä, että löytäisimme yhteisen sävelen ja kehittäisimme eroottista sävelkulkua paremmaksi. Olin kauan odottanut uutta seksuaalista heräämistä, josta naistenlehdet kilpaa hehkuttivat. Asiat eivät kuitenkaan koskaan siirtyneet edes kunnolla puheen tasolle, vaikka aikaa olla kaksin oli enemmän kuin tarpeeksi. Olen itse melko rikas mielikuvitukseltani ja haaveilen monista asioista. En pelkästään eroottisen elämäni suhteen, vaan yleisestikin. Siksi koin joskus alakuloa siitä elämästä, joka ei koskaan päässyt toteutumaan täydellä liekillä.

Vaimoni oli joskus kysynyt, mitä haluaisin syntymäpäivälahjaksi ja kerroin, että enemmän kuin mitään, halusin häntä. Vastaukseksi sain hieman nolostuneen hymähdyksen sekä ihmettelevän kysymyksen, joko olin joutunut viidenkympin villityksen kouriin. 

Aamu

Heräsin tavallista myöhemmin. Koska oli minun päiväni, päätin lojua sängyssä muutaman tunnin tavallista pidempään. Olen siinä mielessä ihanteellisessa asemassa, että saan aloittaa työni silloin, kun huvittaa ja tehdä töitä melkein milloin tahansa. Venyttelin ja kuuntelin hiljaisuutta, jota talo tarjosi.

Talo oli ihanan äänetön. Keittöstä tuli keitetyn kahvin tuoksu ja syksyn koleus piti talon viileänä yön jäljiltä. En olisi millään halunnut nousta sängystä ylös, koska peiton lämpö piti minua otteessaan.

Katsahdin viereeni ja näin viereisellä tyynyllä pienen pussukan. Avasin sen varovasti ja sisällä olivat kiiltävästä kankaasta tehdyt pitsiset alushousut ja niihin hakaneulalla kiinnitetty lappu.

"Tänään ilman näitä töissä - kivaa syntymäpäivää rakas"

Otin käteeni vaimoni alushousut ja nostin ne nenälleni. Tunsin niistä huokuvan lämmön ja kankaan pehmeyden. Nuuhkaisin housujen haaraosaa ja niistä oli aistittavissa vielä vaimon lämpö ja tuoksu. Tuoksussa oli ripaus suolaa ja kirpeyttä. Vaimoni oli pitänyt näitä jalassaan yön ja jättänyt ne minulle aamulla. Kuvittelin, kuinka hän oli hyväillyt itseään alushousut jalassaan ja hymyillen pakannut ne pussiin. Kaluni kovettui väkisin pelkästä ajatuksesta, että yleensä niin siisti ja siveellinen vaimoni kulki koko päivän toimistossa ilman alushousuja. 

Tunnustelin kovaa erektiotani, joka oli täydessä miehuudessaan. Mieleni teki antaa itselle heti mielihyvää, mutta maltoin mieleni ja nautin pelkästään siitä, että kaluni kovettui edelleen miehekkään kovaksi. Hivelin sen pintaa sormilla ja tunnustelin, kuin varren verisuonet olivat pinkeinä kuin keväiset vuoripurot. Kivekset hypähtelivät innokkaasti kuin odottaen tilaisuutta päästä purkautumaan. Jätin kaiken riemun siihen, että ehkä pääsisimme illalla olemaan vaimoni kanssa kaksin. 



Päivä

Olin aloittanut työn ja viettänyt koko aamupäivän tiukasti asiakkaiden parissa. Vaimoni aamuinen yllätys piti hymyn huulillani koko päivän. Kiitosviestiini hän oli laittanut vastaukseksi vain suudelman kuvan. 

Ajattelin vaimoani liikkumassa toimistossa päällään tuttu toimisto-univormu, johon kuuluivat tumma hame ja valkoinen paitapusero. Panssarina päällä oli todennäköisesti musta bleiseri, joka peitti hänen kauniit rintansa piilottaen kaikki ylimääräiset muodot alleen. Työ konservatiivisessa toimistossa ei antanut sijaa paljastavaan tai muutenkaan vapaaseen pukeutumiseen. Toimiston miehet oli kahlehdittu tummiin pukuihin ja naispuolisten osaksi tuli pukeutua niin, ettei se herättänyt toimiston asiakkaissa mitään ylimääräistä huomiota. 

Keskellä päivää puhelimeeni kilahti taas viesti. Vaimoni kysyi kuulumisia. Kun vastasin kaiken olevan ok, hän lähetti kuvaviestin.

Puhelimen näytölle tuli kuva, joka oli otettu toimiston pöydän alta. Vaimoni jalat olivat sopivasti levällään ja hameen helmaa oli nostettu niin ylös, että jalkojen väliin oli erittäin antelias näkymä. Ihailin reisien kaarta, joka päättyi paljaaksi ajeltuun vakoon. Tätäkään en vaimoni tekemänä ollut nähnyt enää vuosiin. Olin yhtä aikaa yllättynyt ja kiihottunut. Tiesin, että kuvan ottaminen toimistossa ei ollut mitenkään yksinkertainen temppu tehtäväksi. Vaimoni oli todella panostanut sekä itseensä että meidän yhteiseen salaisuuteen. 

Vako kiilteli kuvassa niin, että siitä pääsi aistimaan, kuinka kiihottunut myös vaimoni oli. Selkeästi häntä jännitti ja kiihotti se, että hän todellakin repäisi ja teki jotain noin tuhmaa. Ihailin kuvaa pitkään. Housuissani tuntui jo toista kertaa salamana kovettunut kalu, jota jouduin hieman piilottelemaan. Onneksi olin siinä vaiheessa omassa työhuoneessani itsekseni, ettei kukaan päässyt näkemään housuistani karkaamaan pyrkivää elintä. Jäin kiinni kuvaan pitkäksi aikaa. 

"Oliko toiveita?" -kilahti seuraavana puhelimeen.

Mietin hetken ja hymyilin. Ei kestänyt kauaa, kun olin leikissä mukana aivan täysillä. Tätä olin himoinnut vuosia ja toivonut meidän löytävän toisemme uudelleen. Ehkä tässä oli viimein sen yhteisen tien alkupiste.

"Hyväile itseäsi, haluan nähdä" vastasin nopeasti.

Olin satavarma, että vastapuolella menisi pupu pöksyyn. Näin, kuinka viesti kuitattiin luetuksi ja jäin odottamaan. Tämä oli kuin pokeria, jossa panoksia korotettiin kerta toisensa jälkeen, että nähtäisiin, kuka bluffaa.

Muutaman minuutin hiljaisuus sai minut jo uskomaan, että olin voittanut kisan. Harmittelin jo mielessäni, etten päässyt näkemään, kuinka vaimoni veisi kiusauksen huippuunsa. Mutta sitten puhelimeen kilahti viesti. Näin, että viesti sisälsi viidentoista sekunnin videoklipin, joten varmistin vielä ennen avaamista, ettei kukaan voinut nähdä, mitä tein työpöytäni ääressä.

Video oli kuvattu samasta kuvakulmasta kuin ensimmäinenkin. Kuvassa hameen helmaa nostettiin vieläkin ylemmäs. Vaimoni käsi hyväili ensin reisien sisäpintaa kuin ujostellen. Nopeasti sormet etsiytyivät märälle aukolla ja hivelivät sitä ylhäältä aina alas asti. Vaimoni levitti jalkojaan vieläkin leveämmälle ja näkymäni oli täydellinen. Näin, kuinka sormi teki varovaista ympyrää klitoriksen ympärille kierrelleen. Sitten se valahti nopeasti aukosta sisään ja tuli ulos kosteudesta kiiltäen. Jälleen se kiusasi hetken klitorista ja sitten hyväili kosteita häpyhuulia. Kosteus värjäsi huulet märiksi ja ihailin, kuinka paljaaksi siistitty vako kiilteli videolla. 

Lyhyessä videossa oli tunnelmaa ja kiihkeyttä, jota en ollut ennen nähnyt vaimossani. En edes nuorena, kun kokeilimme ja etsimme yhteistä seksuaalista tietämme. Tämä oli täysin uusi puoli naisessa, jota olin rakastanut kaikki nämä vuodet. Oli kuin jokin pato olisi auennut pitkän kuivan kauden jälkeen ja naisessa virtasi uudenlaista väreilyä. 



Iltapäivä

Katselin kelloa hermostuneena. Viimeisen asiakkaan kanssa olivat asiat hieman venähtäneet ja minulla alkoi olla kiire kotiin. Olin tilannut meille illaksi illallisen valmiina. En halunnut kummankaan joutuvan ahkeroimaan keittiössä, koska aloin jo itsekin uskoa, että minulle illaksi varattu lahja oli tänä vuonna aivan erityinen ja kiinnostava.

Toivotin viimein asiakkaalleni hyvästit ja laitoin ovet lukkoon. Olin sulkemassa konetta, kun puhelin kilahti jälleen tutulla äänellä. Innoissani odotin, mitä oli luvassa.

Viesti oli jälleen vaimoltani. Kuvassa oli kaksi alusasusettiä. Molemmat sisälsivät kauniit stay upit, sekä tyylikkäät alusasut, tosin hieman eri kuosilla ja värillä. Kumpikin seteistä oli sellainen, jota olin joskus ehdottanut vaimolleni ostosreissulla, mutta silloin olin saanut hieman ihmettelevän vastauksen, että mihin ihmeeseen hän noita tarvitsisi. Näköjään puheet olivat jääneet silti mieleen. 

"Kuinka haluat pakettisi käärittävän tänään?"

Toinen seteistä oli tyylikkään musta. Sen yläosa oli satiinia ja sisälsi pitsiset reunukset. Alaosaan oli lisätty sukkanauhavyö. Muotoilu oli erittäin tyköistuva ja kutsuva. Toinen seteistä oli taas punainen bodysuit, pelkkää ohutta pitsiä ja saatoin kuvitella, kuinka syötävän hyvältä vaimoni näyttäisi siinä. Pitsi jättäisi ihon sopivasti näkyviin ja sallisi arvaillla, mitä alusasun alta löytyy. Luonnollisesti valitsin punaisen. Ilta kaipaisi pitkästä aikaa syntiä ja villiyttä.

Ajoin kotiin melko nopeasti rajoituksia hipoen ja ehdinkin sekä ennen vaimoani että ruokalähettiä, joka toisi illallisemme lämpimänä suoraan tarjoiltavaksi. Varmistin vielä, että jääkaapissa oli kylmenemässä pullo kuohuvaa ja pakastimessa oli kylmenemässä kaksi pitkää lasia illan juhlaa varten. Käväisin nopeasti suihkussa, ajoin partani ja sen jälkeen katsoin, että olin huolitellusti pukeutunut illallista varten. Sytytin pöydälle muutamia kynttilöitä ja katoin pöydän. Vain tärkein puuttui....

Ilta

Kuulin, kuinka vaimoni tuli kotiin ja kiiruhti ovelta suoraan sisään. Korkojen kopina parketilla oli jotain, mikä sai minut jostain syystä syttymään taas uudelleen. Olin aivan kiimassa ja malttamaton. Tiesin, että illallisesta tulisi piinaa, kun odotettavissa oli tavallista monin verroin parempaa jälkiruokaa. 

Käännyin katsomaan vaimoani, joka lähestyi käytävän päästä. Päällään hänellä oli pitkä päällystakki, jota hän hitaasti avasi edessäni. Takin alla ei ollut mitään muuta kuin kuvissa näkynyt punainen pitsialusasu. Kasvoilla oli itsevarma hymy, kun hän paljasti itsensä minulle. Huomasin, että töiden jälkeinen viipyminen johtui siitä, että hiukset olivat käyneet nopeasti läpi kampaajan käsittelyn ja kasvoille oli loihdittu kevyt meikki, joka korosti vaimoni kauneutta aivan uudella tapaa. Huulet olivat upeasti rajatut ja niissä näkyi punainen väri, jossa oli samaan aikaan tyyliä ja halua. 

Olin hämmästyksestä mykkä ja täysin sanaton. Mielessä risteilivät ajatukset siitä, oliko tämä todella vaimoni ja saisinko elää tämän fantasian todeksi.

Vaimoni näki hämmästykseni ja pudotti takin lattialle. Hän käveli hitain askelin luokseni katsoen koko ajan silmiin. Kasvoilla oli pelkkää itsevarmuutta, tyytyväisyyttä ja hymy, joka sai jalkani täysin veteliksi. Hieman ennen kuin hän oli luonani aistin tuoksun, joka naisestani tuli. Siinä oli sopivasti parfyymia, halua ja odotusta. Suutelimme hitaasti tunnustellen. Maistoin huulilta huulipunan ja tunsin, kuinka päivän kaipuu suli kieltemme välillä.

"Olen ollut kiimassa koko päivän", hän kuiskasi korvaani. 

Silitin pitsiä hänen pakaroidensa päällä. Tunnustelin värähtelevää ihoa ja sitä, kuinka hän suli käsissäni. Suutelin kaulaa ja rintojen väliä. Sydän sykki kiivaasti ja kuulin, kuinka vaimoni huokaili halusta. 

"Tänään saat minut juuri niin kuin haluat. Olen koko yön sinun, saat toteuttaa fantasiasi...." kuulin käheän kuiskauksen korvassani samalla kun hän näykkäisi korvanlehteäni. 

Otin hänen kädestään kiinni ja talutin hänet sänkyymme. Illallinen sai tällä kertaa jäähtyä....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yllätysten valtaistuin

Sweet voyeur

Aqua l'amour - rakkauden vesi