Yllätysten valtaistuin




Syntymäpäiväni olivat lähestymässä ja odottelin kiivaasti, millaisen lahjan mieheni antaisi tänä vuonna. Yleensä hänen lahjansa olivat erilaisia, yllätyksellisiä ja erotiikkaa tulvillaan. Olimme muuten tavallinen keski-ikäinen pariskunta, mutta seksielämämme oli, noh, tavallista erittäin paljon monipuolisempaa. Ruokimme mielikuvitustamme erilaisilla leikeillä ja fantasioilla. Usein myös toteutimme toistemme fantasioita tosielämässä. Rehellisesti sanottuna seksi ja eroottiset leikit olivat suhteemme vahvin liima, jota ilman tuskin tulisimme toimeen.

Tällä kertaa minua odotti kotona kaunis, rusetilla suljettu pahvinen paketti, jossa oli tunnetun alusvaateliikkeen tunnus päällä. Pakettiin oli pakattu kaunis pitsinen body, joka oli tehty erittäin ohuesta ja läpinäkyvästä mustasta pitsistä. Bodyn haaroväli oli avonainen. Lisäksi paketissa oli todelle lyhyt, pikkumusta mekko sekä sukat. Kun olin purkanut paketin auki, löytyi pohjalta vielä kirjekuori, jossa oli kaksi lippua teatteriesitykseen.


            "CHAIR OF PLEASURE - MIELIHYVÄN ISTUIN

                TEATTERI EROTICA, MIKONKATU 3B"


Puin asu päälleni ja kuten arvata saattaa, se sopi minulle kuin valettu. Ohut pitsi hyväili ihoani ja avoin alaosa sai minut tuntemaan itseni todella tuhmaksi. Katsoin peilistä pelkkää alusasua ja ymmärsin, miksi mieheni oli valinnut tämän. Se kettu taisi haluta antaa lahjan yhtä paljon itselleen kuin minulle. Peilin edessä minun oli pakko hyväillä itseäni hieman. Pyörittelin sormiani jalkovälissä ja hivelin huulia, jotka kostuivat kosketuksestani nopeasti. Vartaloa nuoleva pitsi sai minut itsenikin heräämään hetkessä. Hieroin varovasti klitorista katsoen samalla itseäni peilistä. Pidin näkemästäni - olin näyttävä nainen ja mieheni valitsema alusasu suorastaan huokui erotiikkaa. 

En halunnut hyväillä itseäni liian pitkälle, vaan nostin vain hieman tunnelmaa. Ennen ensimmäisiä kunnollisia väristyksiä lopetin ja haaroväliini jäi ihanan kiimainen, suorastaan suloinen, kuumotus. Kaiken lopun halusin säästää miehelleni illan päätteeksi. Ehdin hetken ajatella, miten mieheni minut tänä iltana haluaisi tyydyttää ja millaisia leikkejä hän oli minulle illaksi suunnitellut. 

Olin juuri saanut mekon ylleni, kun ovikello soi ja ovella oli taksikuski, joka ilmoitti kyytini tulleen. Vedin nopeasti asuni päälle pitkän päällystakin ja riensin korot kopisten taksiin. Mieheni odotteli auton sisällä ja neuvoi kuskille teatterin osoitteen. Autossa käteeni ojennettiin suoraan lasi jääkylmää shampanjaa mieheni toivottaessa minulle hyvää syntymäpäivää.

Teatterille oli verrattain lyhyt ajomatka, etenkin kun asuimme itse melkein kaupungin keskustassa. Teatteri Erotican ovi oli lähes huomaamaton, eikä ohikulkija välttämättä edes huomannut koko teatterin olemassaoloa. 

Itse sali oli melko pieni, luultavasti yksi kaupungin vanhoja yksityisiä elokuvateattereita, josta oli muokattu pieni teatteri lavoineen ja lavastuksineen. Istumapaikkoja oli harvakseltaan ja koko saliin mahtui korkeintaan viisikymmentä ihmistä. Täällä ei suinkaan istuttu normaaleissa penkkiriveissä, vaan erilaisissa pöytäryhmissä. Jokainen kaluste oli erilainen, mutta kaikkia kalusteita yhdisti mukavuus, mahtipontisuus ja pehmeys. Nojatuolit olivat muhkeita ja niiden parina oli suuria, punaisia sohvia. 

Meidät ohjattiin salin etuosaan kahden hengen istumapaikoille, jotka oli tehty kuin kuninkaan ja kuningattaren valtaistuimiksi. Nousimme tuoleillemme pari askelmaa ylöspäin ja olimme esityksessä suoraan lavan edessä samalla korkeudella. Kun kävin istumaan, tajusin, että mekkoni helma on todella lyhyt. Jalkovälistäni oli suora näkyvyys lavalle, eikä mekon helma peittänyt edes takapuoltani. Käytänössä istuin siis haarat paljaana istuinta vasten. Kuiskasin miehelleni, että tällä kertaa asuvalinta ei ollut tilaisuuteen sopiva, mutta mieheni rauhoitti minua ja sanoi, ettei pimeässä kukaan nähnyt mitään.

Esitys alkoi ja sali piemennettiin niin, että ainoa valo kohdistui esityslavaan, jolle astuivat näytelmän päähenkilöt. Mieheni silitti minua hellästi reidestä samalla, kun esitys pääsi vauhtiin. Mieheni sormet sivelivät reisieni sukkien peittämää pintaa. Hän nosti sormensa ylöspäin aina sukkien pitsiselle reunalle saakka. Hänen hyväilynsä olivat hitaita, kiduttavan hellävaraisia ja - pakko tunnustaa - erittäin kiihottavia. Mietin koko ajan, että jos lavalta olisi nähnyt katsomoon, joku olisi nähnyt paljaan jalkovälini ja sen, kuinka mieheni sormet kiusoitellen lähestyivät sitä. 

Levitin jalkoja hieman ja mieheni käsi hivuttautui reisien väliin. Hänen sormensa vaelsivat reisien sisäpinnalle ja lähestyivät sukkien saumaa. Himosin hänen kättään vielä syvemmälle, mutta sormet pyörähtivät kiusoitellen vain sentin päässä avomista huulistani. Tunsin, kuinka kosteus levisi jalkojen väliin ja tipat kostuttivat odottavat huuleni märiksi. 

Olin jo aikeissa tarttua mieheni käteen ja työntää sen jalkojeni väliin kokeilemaan, mitä hän oli saanut aikaan. Mieheni sormet vaeltelivat reisilläni ja ne silittivät sukkieni pintaa. Tunsin, kuinka sormet piirtelivät kuumia viivoja odottavalle iholleni. Minua kihelmöi ja kuumotti yhtä aikaa ja olisin tehnyt mitä vain, että olisin saanut sormen sisääni.

Sitten tuoli allani liikahti. Istuinosasta lähti jotain irti ja tunsin, kuinka istuin osin tyhjän päällä. Joku tuolin alla oli irroittanut palasen istuinosaa ja nyt minun paljas jalkovälini oli hänen edessään. 

Seuraavana tunsin, kuinka vieraat sormet sivelivät jalkojeni väliä. Hellät sormet sivelivät ensin reisiä ja sitten kostuneita huulia. Ne tutustuivat ihooni ja hellästi, koskettelivat vakoani ja pyörähtivät nopeasti klitoriksen ympärillä. En voinut edes liikkua yllätyksestä. Sormet tuntuivat kiduttavan hyvältä ja pidin tunteesta, jonka ne saivat aikaan. Minua kiehtoi paikan julkisuus sekä sormien ihanan hellä ote. 

Mieheni kumartui puoleeni, antoi suudelman poskelleni ja kuiskasi "Hyvää syntymäpäivää vielä kerran, toivottavasti nautit lahjastasi". Silloin tajusin, että tämä teatteri ja nämä istuimet olivat osa hänen juontaan. Hän oli tilannut yllätyksen minulle ja sen vuoksi istuimme näillä salin eniten esillä olevilla istuimilla. Jos salissa olisi ollut täysi valaistus, meidät olisi nähnyt yhtä hyvin lavalta kuin yleisöstä päin. 

Levitin jalkojani ja annoin alapuolella olevalle henkilölle täyden pääsyn itseeni. Ensin yksi sormi levitti huuliani toisistaan ja varovasti se tunkeutui sisääni. Se upposi märkään mättääseen helposti ja nopeasti se aloitti rytmikkään runkkaamisen sisälläni. Minusta valui kosteutta ja sormi pumppasi itseään minua vasten himokkaasti. Nopeasti ensimmäisen sormen kaveriksi tuli toinen ja lopulta kolmas sormi. Yhdessä nuo kolme sormea levittivät aukkoani äärimmilleen ja tunsin, kuinka puristuin sormia vasten.

Sitten tunsin ensimmäisen suudelman klitoriksellani. Se oli varovainen ja tunnusteleva suudelma ja sen jälkeen karhean kielen lipaisu, joka sai salamat lentämään välittömästi sisälläni. Sain suuta ja sormea yhtä aikaa. Kun sormet pumppasivat itseään sisälläni, teki kieli liukasta kiemurtelua herkällä klitoriksellani.

En voinut muuta kuin istua paikallani. Jouduin tekemään täysillä töitä, ettei suustani olisi päässyt äänekkäitä huokauksia. Minun teki mieli huokailla, äännähdellä ja ulista mielihyvästä, mutta yleisön täyttämä teatterisali ei sallinut mitään noista. Sen sijaan upotin kynteni mieheni käteen ja puristin häntä niin lujaa kuin pystyin. 

Kieli jatkoi nuolemistaan. Välillä se lipoi minua koko vaon pituudelta niin, että se pyörähti reiälläni ja sen jälkeen teki nopean lipaisun peppureiälläni. Tunne karheasta kielestä takareiälläni oli kummallinen, mutta kiehtova. Salainen hyväilijäni otti lopulta sormet pois sisältäni ja ennemmin tunsin kuin kuulin kostean maiskahduksen, joka jalkovälistäni pääsi.

Varovainen sormi teki tuttavuutta peppureikäni kanssa. Hellästi se tökki kuin lupaa kysyen ja lopulta tunkeutui sisälleni. Kieli jatkoi nuolemistani samalla kun sormi painui peppuuni syvälle sisään. Milli milliltä tiukempi reikäni antoi periksi ja puristui hyväilevän sormen ympärille. Olin toki peppuseksin ystävä, mutta kokeilut olivat rajoittuneet vain mieheni kanssa tehtyihin tuhmiin seikkailuihin. 

Kun pyllyssäni oleva sormi alkoi runkkaamisen, olin jo valmis. Kieli viskoi salamoita sisälleni ja tunsin orgasmin lähestyvän myrskytuulen lailla. Tärisin ja huojuin tuolissa mielihyvän sykäysten kourissa. Kielen terävä kärki lipoi kovettunutta klitorista ja sormi teki omaa työtään takareiällä. Purin huultani ja koetin olla hiljaa, vaikka se oli mahdoton tehtävä. Huulieni välistä kuului ohut parahdus, kun suloinen orgasmi saavutti minut. 

Suljin silmäni ja nautin purppurasta mielihyvästä. Orgasmi tuntui jatkuvan loputtomiin. Se tuli hyökyinä sisääni ja kävi läpi vartaloni jokaisen sopukan. Kynteni upposivat mieheni ihoon. Mieheni piti minua kädestä ja tuntui kuin olisimme saaneet yhteisen orgasmin. Sähköiskuni välittyivät mieheeni, joka sai aitiopaikalta seurata, kuinka minua hyväiltiin. 

Valuin kosteutta haaroistani ja allani minua nuolevan kasvot kastuivat nesteistäni. Mutta mistään välittämättä kieli jatkoi uutteraa työtään. Sormi oli pehmentänyt peppureikäni ja hellät hyväilyt tuntuivat taivaallisilta. En enää miettinyt, missä olin tai miten joku saattoi nähdä orgasmini. Nautin vain loputtomasta orgasmien aalloista. 

Lopulta olin valmis. Huohotin ja koetin olla huutamatta. Koko vartaloni oli orgasmien tärinän vasyttämä ja lysähdin tuolin selkänojaa vasten. Allani oleva salainen rakastaja otti sormensa pois sisältäni ja sain ikään kuin jäähyväisiksi hellän suudelman klitoriksellani. Sen jälkeen tuolin istuinosan luukku suljettiin. Vain hetkeä myöhemmin syttyivät myös teatterisalin valot ja koko esitys oli päättynyt. Katsoin ympärilleni kuin varmistaen, ettei kukaan ollut nähnyt tai kuullut mitään, mutta kaikesta päätellen nautinto oli jäänyt minun ja mieheni väliseksi salaisuudeksi. 

Ihana mieheni oli jälleen onnistunut yllättämään minut - positiivisesti. Tämän vuoden lahjaksi sain täyden tyydytyksen.


Kommentit

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi, mitä ajatuksia ja tunteita tarinani herätti. Mutta pliis, pysy asiallisena. En julkaise asiattomia kommentteja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweet voyeur

Aqua l'amour - rakkauden vesi