Sweet voyeur

 

Vaimoni pakotti minut taas kerran vaateostoksille kanssaan. Yleensä kuljin hänen perässään pitkin naistenvaateosastoja enemmän tai vähemmän nolona muiden naisten keskellä. Tärkein tehtäväni oli luultavasti maksaa vaimoni ostokset, vaikka virallisesti hän vaatikin minua mukaansa makutuomariksi.

Naistenvaateosastot ovat miehille erittäin kiusallisia paikkoja. Siellä silmät vaeltavat väkisinkin muihinkin kulkijoihin kuin omaan vaimoon. Ja jos katse jää liian pitkäksi aikaa toiseen naiseen, pidetään miestä herkästi pervona – puhumattakaan mitä saa kuulla omalta vaimolta siitä hyvästä, että tuijottelee vieraita.

Pahin paikka kaikista ovat sovituskoppien vierustat. Ainakin oma vaimoni pakottaa minut mukaansa sovituskopeille, että voin tarvittaessa kannella hänelle eri kokoja tai värejä hänen sovittamistaan vaatteista. Koetan yleensä sijoittaa itseni ”miesparkkiin” sopivasti koppien nurkalle, ettei kukaan toinen sovittaja luule minun kyttäävänä häntä, mutta niin että kuulen rakkaan vaimoni komennot ja pääsen nopeasti myös toimimaan makutuomarina.

Tällä kertaa olimme eräässä nuorekkaamman naisväen suosimassa ruotsalaisperäisessä liikkeessä, josta rouvani etsi itselleen iltapuku-tyyppistä asustetta tuleviin pikkujouluihin. Kuten arvata saattoi, oli samoilla asioilla muitakin naisia ja sovituskoppien tienoo oli kuin metroasema, jossa naisia tuli ja meni jatkuvalla syötöllä. Vaimoni oli jo mennyt omaan koppiinsa mukanaa valtava nippu sovitettavia mekkoja ja tiesin, että nyt saan hetken olla rauhassa ja joudun välttelemään muiden naisten katseita.

Katseeni kiinnitti eräs itseäni huomattavasti nuorempi nainen. En varsinaisesti koskaan ole fantasioinut mistään nuorista, mutta tämä nainen kiinnitti huomion olemuksellaan. Hänellä oli jalassaan erittäin kireät ja vartaloa ihailtavasti nuolevat urheiluhousut, joiden takaosa oli imeytynyt pakaroiden päälle paljasten täydellisen muotoisen pyllyn. Housut imeytyivät ihoon kiinni niin, ettei mitään jäänyt epäselväksi. Housujen yläpuolella oli niukkamittainen pusakka, joka juuri ja juuri peitti navan. Päässä neidolla oli urheilullinen lippalakki ja hiukset oli kätevästi nykäisty pitkälle poninhännälle lakin alle. Veikkaisin iäksi noin kahtakymmentäviittä – nainen siis liikkui täysin eri liigassa kuin minä.

Katsoin hänen keinuvaa kävelyänsä, kun hän pyörähteli alusvaaterekkien ympärillä ja poimi käsiinsä eri värisiä, niukkaakin niukempia pitsisiä hepeneitä. Askeleet olivat kevyet ja hengareiden kasa kädessä kasvoi. Välillä hän nosti katseensa vaatteista ja huomasi katseeni, joka koetti vaivihkaa seurata hänen valintojaan. Yllättäen hän hymyili minulle vienosti ja iski silmää jo vaaterekkien luota. En peitellyt enää katsettani, vaan vastasin hymyyn lähes huomaamattomalla nyökkäyksellä. Salaliittomme oli hetkessä muodostettu.

Vaaterekkien välissä nuori nainen käveli keinahdellen kuin pitäen minulle pientä showta. Sain seurata hänen jalkojensa keinuntaa, kun hän vielä kerran kiersi alusvaaterekit läpi. Lopulta valikoima oli ilmeisen täydellinen ja nainen käveli kohti sovituskoppeja. Matkalla hän naulitsi katseensa minuun kuin varmistaen täyden huomion tulolleen. Hänen harmaissa silmissään oli kiinnostunut katse, jota reunusti valloittava hymy. Hymy valaisi kasvot otsasta leukaan saakka. Olin hämmentynyt osakseni koituneesta odottamattomasta huomiosta.

Neidon katse ei suinkaan saanut minua epävarmaksi, vaan kiinnostuin meidän kahden leikistä. Emme tunteneet toisiamme, emmekä olleet koskaan aiemmin tavanneet, mutta hetkessä olimme muodostaneet kahden ihmisen yhteyden, jota kukaan muu ei nähnyt.

Neito valitsi sovituskopin, joka oli suoraan edessäni. En voinut peittää katsettani, vaan seurasin pakaroiden keinuntaa samalla, kun hän piiloutui koppiin sisään. Kuin kiusatakseen minua, hän jätti oviverhon sopivasti raolleen suuntaani. Sain peilin kautta seurata naisen riisuutumista kopissa. Vilkaisin vielä ympärilleni, ettei kukaan kiinnittänyt minuun mitään huomiota ja sen jälkeen keskityin katsomaan. Kuulostelin vielä vaimoni kopin suuntaan, mutta sieltäkään ei tullut minkäänlaisia komentoja, joten saisin siis rauhassa uppoutua tarjottuun esitykseen.

Nainen riisuutui hitaasti. Hän riisui lakin pois päästään ja avasi hiuksensa. Poninhäntä vaihtui puolipitkään, vaaleanruskeaan kampaukseen. Peilin kautta näin, kuin hän avasi lyhyen pusakan vetoketjun. Takin alla ei ollut mitään muuta kuin paljasta ihoa. Hänen nuoret rintansa ponnahtivat pusakan alta vapauteen. Kauniit pyöreät ja kiinteät rinnat, joiden keskellä vaaleanpunaiset, sievästi kohollaan olevat nännit. Nuoren naisen nännit olivat kuin kaksi terävää kärkeä, jotka puhkoivat ilmaa edessään. Avatessaan takkinsa, nainen otti rinnat käteensä ja puristi niitä yhteen. Peilin kautta hän katsoi minuun ja supisti suutaan pieneen suudelmaan. Welcome to the show hän tuntui sanovan.

Seuraavana hän riisui tiukkaakin tiukemmat housunsa. Niiden alla ei myöskään ollut paljasta ihoa enempää. Hänen pakaransa olivat selvästi treenattu koviksi ja muodokkaiksi. Hän pyörähti sovituskopissa täysin alastomana ympäri ja sain nähdä ihastuttavan vartalon kokonaan alastomana. Etupuolelle oli ajeltu lyhyt kiitorata, joka tummana viivana erottui vaaleaa ihoa vasten.

Nainen poimi alusvaatteiden joukosta kahdet pitsiset alushousut ja piti niitä kädessään katsoen minua silmiin. Hän pyysi minua valitsemaan, pukisiko jalkaansa tummansiniset ja punaiset pitsiset unelmat. Molemmat alushousut olivat niukkaa mallia, jossa kangasta ei ollut juuri muuta kuin nimeksi. Keski-ikäisenä miehenä en nähnyt tuollaisia muualla kuin kuvastoissa.

Nyökkäsin vasemmalla ja nainen puki jalkaansa punaiset alushousut ja haki vaatteiden joukosta settiin sopivat rintaliivit. Kauniit alusvaatteet tekivät naisesta vieläkin haluttavamman, jos se edes oli mahdollista. Pitsi kehysti nuorta vartaloa korostaen vartalon upeita muotoja. Minun oli pakko nielaista näyn edessä. Nyökkäsin hitaasti ja huomasin, että neito näki katseeni, jossa oli nälkää, uteliaisuutta ja himoa. Sievästi pitsiin pukeutuneena nainen oli kuin enkeli, joka houkutteli minua luokseen. Valitettaavasti välillämme oli metin verran liikaa ilmaa, että olisin voinut koskea häneen.

Esityksen seuraavassa osassa hän riisui alusvaatteet hitaasti pois. Paljaat rinnat olivat painovoimaa uhmaavina edessäni, mutta käytävän toisella puolen. Hän otti rinnat käsiinsä ja hyväili niiden pyöreää pintaa. Minua silmiin katsoen hän otti nänninsä sormien väliin ja puristi niitä kädessään. Hän hyväili rintojaan hitaasti pyörittäen ja sormet sivelivät kovettuneita, nyt jo ruusunpunaisiksi muuttuneita nännejä. Huulet avautuivat hieman ja enemmän tunsin kuin kuulin hänen suustaan parahtavan huokauksen.

Sormet ujuttautuivat alushousujen sisään ja peilin kautta näin, kuinka hänen sormensa alkoivat tehdä tutkimusretkeä jalkojen välissä. Nuori nainen hyväili itseään edessäni ja sain ainoana seurata esitystä peilin kautta. Sormet pujottautuivat syvälle haaroihin ja läpinäkyvän pitsin läpi oli helppoa nähdä, kuinka sormi kulki vakoa pitkin ylös ja alas. Kaksi sormea otti klitoriksen varovasesti pihteihin ja häpyhuulet puristuivat kangasta vasten. Saatoin vain kuvitella, miten suloisen kosteaa tuolla huulien välissä oli. Olisin halunnut olla lähempänä ja koskea häntä. Olisin maksanut melkein mitä vain, että olisin voinut maistaa häntä ja tuntea hänen tuoksunsa.

Naisen silmät eivät hetkeksikään päästäneet irti katseestani. Peilin kautta hän katsoi minua ja seurasi reaktioitani. Minun oli vaikeaa pysyä paikallani. Näky sai minut kovaksi ja jouduin peittelemään kohonnutta erektiota housuissani. Kaluani pakotti ja minun teki mieli koskea siihen. Mutta olin keskellä vilkasta kauppaa ja ainoa, mitä pystyin tekemään, oli peittää housut takilla ja toivoa, ettei kukaan nähnyt kivikovaa kaluani. Olin sovituskopin näystä mykistynyt, mutta en voinut lopettaa seuraamista.

Nainen upotti sormet sisäänsä. Etusormi upposi syvälle huulien väliin ja neito runkkasi itseään hitaasti. Välillä hän otti sormen ulos jalkovälistä ja nuolaisi kosteaa sormea. Kieli luikerteli sormen ympärillä ja melkein saatoin kuvitella, kuinka suloiselle nainen maistuisi. Hän katsoi minua silmiin ja katse kutsui leikkiin mukaan.

Seuraavana hän pudotti alushousut jalastaan lattialle. Hän nojasi seinään ja avasi jalkansa. Minulla oli esteetön näky jalkojen välin kauniiseen, paljaaseen viivaan. Huulet kimaltelivat kosteudesta ja sormi levitti huulia toisistaan. Estottomasti hän upotti kaksi sormea sisäänsä ja jatkoi itsensä hyväilyä. En voinut irrottaa katsetta neidosta, joka hymyili minulle peilin kautta. Hän iski silmää ja jatkoi runkkaamistaan.

Olisin halunnut kävellä käytävän toiselle puolelle, laittaa oviverhon kiinni ja ottaa naisen heti takaapäin. Kaluni seisoi ja tempoi housujen sisällä kuin villiori, mutta valitettavasti olin tilanteessa, jossa en voinut tehdä himolleni mitään. Sain esteettömän privaattishown jostain sellaisesta, mitä en edes osannut kuvitella.

Nainen kääntyi ympäri ja seisoi kopissa selkä seinää vasten. Jalat levisivät, kun nainen alkoi hieroa hitaasti klitoristaan. Hän pyöritti etusormeaan esille ponnahtaneen kärjen ympärillä. Katseeseen tuli kärsimätön ilme, kun orgasmi teki tuloaan. Hän hyväili klitorista kovempaa ja hinkkasi vakoaan kovempaa. Aistin huulten välistä kuuluvat huokaukset ja melkein tunsin suusta tulevat ynähdykset. Silmäkulmat menivät kauniisti ryppyyn mielihyvästä. Halusin kuulla, miltä naisen ääni kuulosti, mutta hän oli niin hiljaa, ettei äännähdystäkään päässyt suusta ulos.

Toinen käsi teki työtään jalkovälissä ja toinen hyväili rintoja. Orgasmin noustessa jaloista ylöspäin, hän nosti sormet suulleen. Hän puri nyrkkiä, ettei suusta olisi karannut huudahdusta. Sormi jatkoi pyörremyrskymäistä rinkiään klitoriksen ympärillä ja huomasin jalkojen vapisevan holtittomana. Sykäys toisensa jälkeen kulki sormen kautta jalkojen väliin ja siitä aivoihin. Nainen tärisi kauttaaltaan kuin horkan kourissa. Silmät painuivat kiinni ja hampaat pureutuivat käteen, joka esti suusta karkaamaan pyrkivät huudot. Sitten viimeinen aalto ja nainen nojasi seinään. Huulilta karkasi huokaus. Sitten nainen sulki verhon ja esitys oli päättynyt.

Olin saanut yhden elämäni voimakkaimmista eroottisista kokemuksista ilman, että olin koskenut toiseen ihmiseen sormellakaan. Pelkkä näky nuoresta naisesta hyväilemästä itseään, sai minut kiihkoon. Kaluni seisoi edelleen housujen sisällä, enkä voinut liikkua mihinkään. Katsoin edessäni olevaa suljettua verhoa ja koetin rauhoittaa itseni. Varmistin katseellani, ettei kukaan ollut nähnyt mitään, mutta kaupan tohina jatkui ennallaan. Esitys oli jäänyt meidän kahden väliseksi.

Lyhyen hetken päästä verho aukesi ja esityksen päätähti astui ulos täysissä pukeissa. Hän katsoi minua kiinnostuneena silmiin ja hymyilin hänelle. Hän otti askeleen luokseni ja ikään kuin vahingossa törmäsi minuun. Samalla hän nopeasti suuteli minua poskelle ja kuiskasi korvaani

”kiitos, toivottavasti nautinto oli molemminpuolinen....”. Kädet kävivät nopeasti housujeni taskulla ja sitten neito olikin poissa. Iholleni jäi polttava tunne siihen, mihin neidon huulet olivat osuneet ja tunsin nenässäni kukkaisen tuoksun, joka leijaili ilmassa vielä hetken sen jälkeen, kun nainen oli kävellyt pois.

Taskussani tunsin pienen kangasmytyn. Äskeisessä esityksessä naisen jalassa olleet alushousut oli mytättynä jätetty minulle muistoksi. Niiden sisällä oli pieni paperilappu, jossa oli puhelinnumero, eikä mitään muuta.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yllätysten valtaistuin

Aqua l'amour - rakkauden vesi