Aqua l'amour - rakkauden vesi

 



Jonotimme kaupungin ykkös-yökerhoon. Jono kiemurtelee ovelta satojen metrien päähän ja etenee kiduttavan hitaasti. Onneksi ilta on lämmin, eikä jonossa seisoessa palele. On lauantai-ilta ja tuntuu, että kaikki kaupungin klubi-ikäiset tahtovat päästä samaan paikkaan. Jonossa on kaikenikäisiä miehiä ja naisia.

Sisältä kuuluva musiikki antaa vinkkejä itsestään tasaisena jumputuksena. Jonottavista ihmisistä kuuluu tasainen puheensorina, välissä naurunkikatuksia ja huudahduksia. Meillä menisi tunteja ennen kuin pääsisimme sisään ja alan jo tuskastua. En tiedä, kuolisinko ensin tylsyyteen vai janoon.

Mies tulee viereeni ja tarttuu käteeni. Hän esittelee itsensä nopeasti ja saattaa minut jonon kärkeen. Ovimiehet selkeästi tuntevat seuralaiseni. He nyökkäävät nopeasti ja avaavat samettiköyden, joka erottaa asiakkaat muista kuolevaisista. Tunnen jonosta tulevat pistelevät katseet, jotka kateellisina katsovat yhtäkkistä arvonnousuani. Astelen kuitenkin pää pystyssä miehen perässä sisään ja hän johdattaa meidät yläkertaan. Tiedän tiloissa olevan yökerhon VIP-tilat, joihin minulla ei ole aiemmin ollut mitään asiaa. Huhujen mukaan kaupungin creme-de-la-creme bailaa yläkerrassa.

Olen pukenut päälleni lyhyen mustan mekon, joka nuolee vartaloni muotoja millintarkasti. Tyköistuva vaate ei salli alleen rintaliivejä, mutta jalkaani vedin seitinohuet mustat stay upit ja pitsiset stringit. Korkeat korot nostavat sääreni näyttävästi esiin. Stay upien takasaumoissa on paksu musta sauma, joka johdattaa katseet pakaroideni väliin. Salilla treenattu perä on kaikkien katseiden arvoinen ja estottomasti pyöräytän pakaroita kävellessäni. Peilistä kotoa lähtiessä minua katsoi maailmanluokan kissapeto, joka oli lähtenyt saalistamaan. Vinkkasin itselleni silmää ja toivotin onnea iltaan. Suutelin vielä peiliä, sammutin valot ja astuin taksiin.

Mies johdattaa meidät kaiteelle, josta on suora näkymä alakerran tanssilattialle. Seisomme vieretysten sanaakaan sanomatta. Mies poistui hetkeksi ja palatessaan hän oli taikonut jostain erittäin pitkäkaulaiset lasit, joissa kupli jääkylmä shampanja. Lasien sisältämän juoman pienet kuplat kohoilivat pohjalta pintaan jättäen lasien pintaan pitkät viirut. Skoolasimme ja raikas juoma valui kurkusta alas jättäen ihanan kuplivan tunteen.

-          - Aqua l’amour, mies sanoi hymyilleen

-          - Rakkauden vesi, maistelin sanoja kielelläni. Ja totesin, että sana kuvasi kylmää juomaa todella hyvin.

Kirkkaat strobovalot pyyhkivät tanssilattiaa, jossa ihmisten muodostama sekamelska pyöri ja kiemurteli yhteisessä rytmissä. Lattialla näkyi pareja kuin salamavalojen loisteessa. Musiikin tasainen jumputus täytti korvat ja sykki suoraan rintakehään aiheuttaen vastasykkeen sydämelleni. Kehoni värähteli basson tahdissa.

Tarkastelin miestä, jonka silmillä oli kiinnostunut katse. Hän oli minua vanhempi. Ikää oli ehkä lähelle viittäkymmentä. Vartalo oli harteikas ja miehen olemus oli vahva. Leveät hartiat täyttivät puvun hartialinjan täydellisesti jättämättä milliäkään turhaa tilaa. Siististi leikattujen hiusten ohimoilla näkyi häivähdys harmaata, mutta kasvot olivat nuorekkaat. Miehen silmät olivat teräksenharmaat ja tuntuivat skannaavan minua päästä varpaisiin. Leualla näkyvän seksikkään parransängen keskelle muodostui viehättävä kuoppa miehen hymyillessä minulle.

Mieleni teki mennä lähemmäs, mutta hän pysyi juuri kosketuksen ulottumattomissa. Hänen tummanharmaa pukunsa oli taatusti jostain muualta kuin Dressmanilta. Hipaisin kädellä takin miehustaa ja sormeni tavoittivat erittäin pehmeää villaa. Keho takin sisällä värähti kosketuksesta. Mies otti askeleen lähemmäs. Tunsin hänen lämpönsä kaulallani hänen kumartuessaan puoleeni. Miehen tuoksu oli luonnollinen. Sitä ei oltu pilattu millään voimakkaalla partavedellä. Miehen ihon tuoksu pakotti minut nuuhkimaan häntä. Luulin hänen suutelevan niskaani, mutta hän kuiskasi korvaani

-          - Anna minulle pikkuhoususi

Häkellyin hetkeksi, mutta kokosin itseni nopeasti. Pyyntö tuntui rohkealta, jopa röyhkeltä, mutta ei kohtuuttomalta. Monille muille olisin vastannut heti kieltävästi, mutta tilanteessa oli jotain erityistä kiihottavaa. Katsoin miestä ja hänen silmillään vilkkui katse, joka selvästi haastoi minut. Ehkä tämä oli testi, jolla kanttiani katsottiin.

Vilkaisin nopeasti ympärilleni. VIP-tilassa oli jonkin verran ihmisiä, mutta he kaikki olivat kokoontuneet omiin piireihinsä, eikä meihin kiinnittänyt kukaan erityistä huomiota. En ollut tehnyt ennen mitään tällaista, mutta luotin jostain syystä mieheen.

Käännyin mieheen päin ja riisuin pikkuhousut mekon alta. Mustat pitsiset stringit lähtivät nopeasti jalasta ja ojensin ne miehen käteen. Mies ei suinkaan laittanut pikkuhousujani taskuunsa, vaan nosti ne kasvoilleen. Näin hänen nuuhkaisevan housujen pitsistä pintaa ja sulkevan silmänsä.

-         -  Keräätkö useinkin vieraiden tyttöjen pikkuhousuja?

-          - Vain silloin, kun en halua kadottaa niiden omistajaa, mies vastasi

-          - Suostuvatko kaikki?

-          - Ainakin kaikki ne, joiden toivon suostuvan.

Maistelimme juomiamme. Seisoimme vierekkäin. Mies tuli lähemmäs ja kietoi kätensä ympärilleni. Hänen katensä silitti selkääni ja siveli kolmiota selän ja pakaroiden välissä. Hän ei lähennellyt röyhkeästi, vaan tunnusteli minua ja teki itsensä tiettäväksi. Kosketus oli ohut, mutta tutkiva. Hän suuteli hellästi niskaani ja tunsin miehen läheisyyden todella voimakkaana. Olin pelkkä ohut mekko ylläni kaupungin ykkösklubilla vierelläni mies, jota aloin haluta todella paljon. Ajatus nauratti ja samalla sai minut lämpenemään.

Tunsin kostuvani miehen kosketuksesta. Paljas alapääni sykki  jalkojen välissä. Nojauduin miestä vasten.

-          - Saanko koskettaa, mies kysyi suudellessaan uudelleen niskani herkkää ihoa.

Nyökkäsin hiljaa ja käännyin miestä kohden. Vilkaisin vaivihkaa ympärilleni ja meidät ympäröi turvallinen pimeys, jonka lävisti vain toisinaan salin poikki kulkeva kirkas discovalo. Olimme kahdestaan kaiteen vieressä ilman ylimääräisiä katseita. Tosin, jos joku alhaalta sattuisi vilkaisemaan ylöspäin, meidät voisi nähdä sopivassa valossa. Ajatus siitä, että tästä voisi jäädä kiinni ei saanut minua perääntymään, vaan päinvastoin kiihottumaan lisää.

Mies asetti kätensä jalkojeni väliin ja nosti hameenhelmaa ylöspäin. Hän tunnusteli reisiäni ja levitin jalkojani antaen miehelle sopivasti tilaa. Miehen otteista tunsin, kuinka kokenut hän oli. Sormissa oli samalla kertaa uteliaisuutta ja itsevarmuutta. Hän ei kiirehtinyt, eikä hyökännyt sormillaan sisääni. Sen sijaan hän silitteli huulien paljasta pintaa hellästi tunnustelleen. Sormet sivelivät hitaasti kokeillen ja testaten paikkojani. Varovasti peukalo hieraisi klitoriksen reunaa ja sai minut värähtämään. Huuliltani karkasi ynähdys, joka hukkui yökerhon meteliin. Nojauduin miestä vasten ja kuiskailin hänen korvaansa huokauksia ja ynähdyksiä.

Tunsin ensimmäisen sormen työntyvän aukkooni. Milli milliltä se upposi pohjaan saakka levittäen mielihyvän aaltoja läpi kehon. Suljin silmät ja tunsin, miten sormi sai kaverikseen toisen sormen. Yhdessä ne alkoivat hyväillä kosteaa reikääni levittäen kosteutta läpi koko vaon. Hän hyväili klitorista taitavammin kuin kukaan koskaan ennen. Kosketus oli herkkä, mutta se antoi nautintoa niin, että huokailin miehen sylissä. Purin huultani, etten olisi parahtanut ääneen.

Ensimmäiset orgasmin aallot löivät nopeasti lävitseni alkaen haaroistani leviten joka puolelle vartaloa. Tärähtelin, vapisin ja ynähtelin pienten salamoiden kourissa. Ne salpasivat hengitykseni ja saivat sydämen kirimään miljoonaa. Viimeinen aalto oli ylivoimainen. En saanut suustani mitään ulos, vaan annoin sykäysten saatella minut tajunnan rajamaille.

Olin hengästynyt, hiestä märkä ja sydän hakkasi edelleen. Orgasmi antoi valtavasti virtaa ja heräsin takaisin tähän maailmaan. Miehen kovaksi paisunut kalu tuntui reittäni vasten ja hänen silmiinsä oli syttynyt uudenlainen palo. Hänen kätensä oli edelleen hameen helman alla jalkojeni välissä. Pilluni sykki hänen sormiaan vasten ja reisilläni tuntui kosteudesta valuneita viiruja. Hitaasti hän otti sormensa pois sisältäni.

Mies haki meille uudet lasilliset shampanjaa ja siemailin sitä janoisena kiihkon jälkilaineissa. Hikinoro valui rintojeni väliin piirtäen iholle viileän viivan. Tunsin, miten se mateli mekon sisällä valuen vatsalle ja sitä yhä alaspäin aina reisien väliin. Lopulta se sekottui reisien välissä kosteuteen.

Kylmä juoma ja täysillä jumputtava musiikki nostivat minut kevyeen lentoon. Kuplat humahtivat päähäni ja suutelin miestä suoraan suulle. Se oli ensimmäinen suudelmamme. Hänen huulensa koskettivat omiani ensin varovasti, mutta äkisti syöksyimme himon johdattamina kiihkeään ja pitkään kohtaamiseen. Puraisin miehen alahuulta hellästi ja hän otti käsillään kiinni niskastani. Hän tukisti minua, emmekä voineet lopettaa aloitettuamme. Irtauduin vastahakoisesti hänen otteestaan ja katsoin suoraan harmaisiin silmiin. Kiihkon lisäksi katseessa näkyi jälleen ilkikurinen pilke. Mies nautti pelistämme ja siitä, että oli saanut minut kiimasta villiksi.

Miehen housujen lahkeessa näkyi lupaavasti kohoileva kalu. Sen muoto erottui puvunhousujen ohuen kankaan läpi. Hieroin kädellä housujen läpi ja tunsin, miten kova varsi sykähteli haluten vapaaksi kankaan kahleista. Raavin kalun päätä ja se nytkähteli innokkaasti kynttäni vasten. Olisin halunnut avata housut ja vapauttaa nahkaisen nuijan. Olisin halunnut ottaa sen käteeni ja puristaa sitä, hieroa kalun pään märäksi ja upottaa sen sisääni. Mutta se sai odottaa vielä hetken.

Shampanja sai mehuni virtamaan ja minulle tuli pissahätä. Katselin ympärilleni etsien vessaa, mutta koska tila ei ollut minulle tuttu, en nähnyt helpottavaa ovea missään. Käännyin miestä vasten ja kuiskasin hänen korvaansa, että minun piti päästä pissalle. Mies tyhjensi lasinsa viimeistä pisaraa myöten ja ojensi tyhjän lasin minulle

Katsoin miestä hölmistyneenä ja luulin hänen kuulleen minut väärin. Toistin hänen korvaansa uudelleen, että minulla oli hätä, mutta mies ojensi lasin tyynenä minulle uudestaan. Hänen katseensa ja vino hymynsä paljastivat minulle hänen tarkoituksensa.

-          - Haluatko, että pissaan tuonne? kysyin epäuskoisena.

Mies nyökkäsi hitaasti ja sai minut hämilleen aivan uudella tavalla. Ajatus tuntui todella pervolta, mutta toisaalta taas peliin kuuluvalta. Mieleni huusi, että nyt peli on mennyt liian pitkälle, mutta sanat eivät tulleet suustani ulos.

Pyörittelin lasia kourassani ja punnitsin, osuisinko sen ohueen suuhun, jos oikein yrittäisin. Katsoin taas miestä, joka nojasi kaiteeseen ja mittaili minua kiinnostuneena. Lopulta kohautin olkapäitäni, levitin jalkani ja asetin lasin jalkojen väliin.

Mies nosti hameeni helmaa niin, että hänellä oli avoin näkymä suoraan lasiin. Jännitys sai minut epäröimään, enkä meinannut saada pissaa tulemaan. Sitten sain tiristettyä muutaman tipan lasin pohjalle. Alun jälkeen virtsa alkoi suihkuta ja osa siitä meni lasista ohi. Lattialle jalkojeni väliin tipahteli tippoja muodostaen lammikon. Lasi alkoi täyttyä ja lopulta virtsa valui lasin reunoista yli.

Mies katseli työskentelyäni kiinnostuneena ja selvästi hän oli otettu rohkeudestani. Kun lasi oli täysi, ojensin sen miehelle ja lausuin uudelleen.

-          - Aqua l’amour

Mies hymyili ja asetti lasin viereiselle pöydälle. Lasi oli ääriään myöten täynnä. Mies otti virtsasta märät sormeni käsiinsä ja suuteli niitä hellästi. Sitten hän otti taskustaan mustat pikkuhousuni ja pyyhki pissan tahrimat sormeni niihin. Lopuksi hän laittoi housut jälleen taskuunsa, otti minua kädestä kiinni ja sen jälkeen johdatti minut nopeasti pois yökerhosta tummaan yöhön. Otimme taksin ja ajoimme hotelliin. Sitä yötä en unohda ikinä. Erikoisesta alusta huolimatta, tai ehkä siitä johtuen, olin sinä yönä täysin estoton. Tein asioita, joista olin kyllä fantasioinut, mutta jotka olivat jääneet pelkkiin päiväuniin. Ennen tätä….  


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yllätysten valtaistuin

Sweet voyeur