Illallinen kolmistaan

 


Kiristän kravatin ja katon itseäni peilistä. Tummanharmaa puku istuu päälleni lähes täydellisesti ja puvun kanssa valittu violetti paita sekä hillitysti kuvioitu silkkikravatti sointuvat yhteen. Kokonaisuuden täydentävät hopeiset kalvosinnapit, jotka työntyvät ulos  takin hihojen alta juuri oikean verran. Pidän hopeasta, sillä se sopii paremmin jo harmaantuviin ohimoihini.

Etiketin vastaisesti puen jalkaani tummanruskeat nahkakengät. Musta ei sovi minulle ja minulle mustista nahkakengistä tulee aina mieleen joko Fred Astaire tai häät. Kumpikaan ei ole minun juttuni. Sitä paitsi ruskea on yhtä tyylikäs kuin mikä tahansa mustakin kenkä.

Painan oven lukkoon ja astun ovella odottavaan taksiin. Taksi ajaa hiljaa kaupungin läpi. On pimeä syksy ja kadut ovat melkein tyhjiä ulkoilijoista. Keltaiset ja punaiset lehdet lentävät tuulessa tanssien kuin juhlistaen loppuvaa valon aikaa. Radiosta soi hiljainen jazz. Emme keskustele kuljettajan kanssa, vaan kuin yhteisestä sopimuksesta annamme musiikin täyttää auton sisätilat.

Taksi saapuu ystäväni talon luo. Maksan matkan kortilla ja toivotan kuljettajalle mukavaa iltaa. Astelen muutamat askeleet ovelle ja soitan ovikelloa.

Ninni, ystäväni ja puolisalainen rakkauteni, tulee ovelle. Hänellä on päällään iltapuku, jonka miehusta on kutsuvasti auki. Ei liikaa, mutta sopivasti antaakseen vihjauksen siitä, mihin ilta on luultavasti menossa. Iltapuku on täysipitkä, mutta näen, kuinka mustan pitsisen helman alta pilkistävät jalassa olevien korkokenkien kärjet. Tunnistan kengät, sillä olen nähnyt ne leikeissämme aiemminkin. Tiedän kengissä olevan pitkät ja kapeat korot, jotka nostavat Ninnin lantion upealle kaarelle. Muistelen, kuinka olen ihastellut tuota naista pelkissä alusvaatteissa. Upea vartalo, joka on yhtä aikaa luonnollinen, mutta jotenkin luonnottoman täydellinen. Sellainen, joka sytyttää minut pelkällä olemassaolollaan.

Ninni tuntee makuni. Hänen huulensa ovat punatut sävyllä, josta hän tietää minun pitävän. Korvia koristavat korvakorut, joita olen ihaillut hänestä nähdyissä kuvissa. Korvakorut korostavat siroa kaulaa. Vaalena ihon kaari suorastaan kutsuu huuliani suutelemaan häntä, mutta maltan vielä mieleni, sillä ilta on onneksi pitkä.

Halaamme ja vaihdamme muutamia kohteliaisuuksia. Siirrän käteni Ninnin selän taakse ja otan hänet vaivihkaa kainalooni. Hän painaa päänsä olkapäälleni ja huokaa, kuinka ihana on nähdä pitkästä aikaa. En voi vastustaa kiusausta, vaan suutelen niskaa. Hänen vaaleat hiuksensa on taiteltu nutturalle pään päälle. Lasken päässäni, että kaikki tuo tukka ei voi olla hänen omaansa, vaan sitä on jatkettu pidemmäksi. 

-          - Syömme tänään hyvin, olen valmistellut meille pitkän kaavan mukaan nautittavan aterian.

-         -  Ei seksiä?

-          - Älä kiirehdi asioiden edelle. Sanoisinko, että uskon jälkiruuan olevan jotain, mistä yllätyt.

 

Siirrymme keittiöön ja hätkähdän hieman. Pöydän vieressä odottaa vieras mies, jota en ole ennen tavannut. Mies on pukeutunut tummaan pukuun ja valkoiseen paitaan kuin hovimestari. Hän on harteikas, tummahiuksinen ja vartaloltaan sopivan miehekäs. Ikää arvioisin olevan vähemmän kuin itselläni, mutta päälle kolmeviiden.

Mies viittaa meidät ruokapöytään ja auttaa tuolin kummankin alle. Sen jälkeen hän poistuu keittiöön ja saan vihdoin sanan suustani

-          - En tiennyt, että meillä on seuraa

-          - Hän on Thomas, hyvä ystäväni. Pyysin hänet toimimaan tänään tarjoilijanamme, jotta kummankaan ei tarvitse suotta olla keittiössä. Voimme nauttia ruuasta…ja toisistamme kaikessa rauhassa.

Yllättävä käänne, mutta jotenkin niin Ninniä. Tuo nainen on joskus suuri mysteeri. Hän osaa yllättää minut paikoissa, joissa en sitä aavista. Tyynen ja hillityn pinnan alla kytee usein mystistä, eroottista vetovoimaa, joka kutsuu minua luokseen magneetin lailla.

Thomas tuo meille lasilliset shampanjaa. Juoma on niin kylmää, että norot valuvat lasien kylkiä pitkin vetäen pitkiä viivoja. Skoolaamme Ninnin kanssa ja maistan kylmää ja kuivaa juomaa. Se solahtaa kurkusta alas tarttuen juuri oikealla tavalla makuhermoihin. Alkoholin ensipuraisu hiipii niskaan ja siitä ylöspäin nostaen lämmön poskille. Hetken tuntuu kuin kaikki aistit terävöityisivät ja tuntisin kaiken voimakkaammin.

Pöydän yli saan nenääni vainun, jossa yhdistyy Ninnin mieto parfyymi sekoittuen naisen omaan tuoksuun. Maistelen tuoksua huumaantuneena. Tiedän meidän molempien olevan kiihottuneita ja odottavia. Illallinen tulee olemaan pelkkä pitkä esileikki ennen todellisia leikkejä, joita tulemme ehkä viettämään kaksin yläkerran sängyssä.

Syömme kylmän alkuruuan ja nautimme toiset lasilliset kuohuvaa. Thomas liikkuu ympärillämme huomaamattomana ja tarjoilee kaiken oikea-aikaisesti. On helppo uskoa, että mies on luultavasti toiminut jossain huippuravintolassa ja osaa lukea asiakkaidensa mieltymykset sanattomasti äänistä ja eleistä. 

Emme syö liikaa. Loistava ruoka kutittelee makuhermoja ja täyttää vatsamme. Puhumme kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta silmämme kavaltavat, että puhe on pelkkää flirttailua ja sanatonta koskettelua. Varomme myöskään juomasta turhan paljoa. Alkoholi turruttaa aistit ja Ninnin kanssa haluan kokea asiat niin terävinä kuin mahdollista.

Kun olemme syöneet pääruuaksi tehdyn kuhaa sisältäneen annoksen, pyytää Ninni minua seurakseen olohuoneeseen. Hän pyytää Thomasia tarjoilemaan meille lasilliset armanjakkia. Thomas nyökkää juuri ja juuri huomattavasti ja siirrymme pois keittiöstä. Otan Ninniä kädestä ja tunnen, kuinka lämmin hänen ihonsa on. Hänen sormensa kietoutuvat omieni lomaan ja hyväilemme toisamme. Vaivihkaa nuuhkaisen Ninnin hiuksia. Niistä tuleva tuoksu saa minut virittymään lisää. Ninni naurahtaa ja sanoo saaneensa minut kiinni taas kerran hänen nuuhkimisestaan. Hän tietää tuoksujen olevan fetissini.

Istuudumme alas pienen kahvipöydän ääreen ja Thomas tuo tarjottimella kolme lasia armanjakkia. Ninni pyytää myös Thomasin istumaan seuraamme ja skoolaamme onnistuneelle illalle. Kiitin tarjoilijana toiminutta Thomasia hänen loistavista palveluksistaan ja näen hymyn miehen kasvoilla ensimmäistä kertaa. Hänen äänensä tumman soinnikas ja sinisissä silmissä on tutkiva sekä utelias katse. Thomasin puhuessa hänen poskilleen nousevat hymykuopat ja hymy valaisee koko miehekkäät kasvot.

-          - Ihmettelit varmaan, missä on jälkiruoka? Eihän mikään illallinen ole täydellinen, jos osa jätetään tarjoilematta? Ninni sanoo yllättäen

-          - Kieltämättä se käväisi mielessä.

-          - Ehkä siis on jälkiruuan vuoro, Ninni jatkaa ja nousee seisomaan.

Thomas astuu Ninnin taakse ja avaa iltapuvun selässä olevat napit yksi kerrallaan. Ensin paljastuvat olkapäät ja lopulta koko puku valahtaa Ninnin jalkoihin. Näen hänen yllään olevan smaragdinvihreän korsetin, jota olen ihaillut joissakin viestiemme valokuvissa aiemmin. Jalkoja verhoilevat mustat stay upit, joiden yläosassa on kaunis pitsikoristelu.

Thomas hyväilee Ninnin vaaleaa ihoa. Hän hivelee naisen käsiä ja jouksuttaa sormiaan olkapäillä. Thomas kumartuu suutelemaan niskaa ja huomaan, kuinka Ninni sulkee silmänsä ja kallistaa päätään sivulle huokaisten. Samalla, kun mies hyväilee Ninniä, hän katsoo minua silmiin. Tutkiva katse etsii merkkejä mustasukkaisuudesta tai epäröinnistä. En tunne kumpaakaan. Edessäni näkyvä kohtaus kiehtoo minua.

Maistelen lasista armanjakkia ja katson edessäni avautuvaa näytelmää. Thomas hyväilee Ninnin rintoja korsetin läpi ja sivelee paljaita reisiä. Hän riisuu Ninnin jalasta vihreät stringit ja heittää ne minulle.

-          - Tiedän, että sinä pidät näistä, Ninni sanoo hymyillen.

Nostan kosteat pikkuhousut nenälleni ja tunnen naisen tuoksun. Hän on selvästi jo aivan kiimassa tilanteesta. Ninni levittää jalkojaan ja Thomas alkaa hyväillä naista suoraan edessäni. Hänen sormensa liikkuvat kosteassa vaossa tunnustellen, hitaasti. Molemmat katsovat minua silmiin. Ninni värähtelee Thomasin sormien voimasta ja näen, kuinka hän painautuu miestä vasten. En näe, mutta tiedän, että Thomasilla seisoo. Rakkaani Ninni hieroo itseään toisen miehen kalua vasten samalla, kun minä katselen pariskuntaa edessäni.

Thomas avaa Ninnin korsetin niin, että hänen paljaat rintansa valahtavat esiin. Thomas ottaa toisen rinnan käsiinsä ja hyväilee sen nänniä. Hän puristaa hellästi nännin sormiensa väliin ja Ninni voihkaisee ääneen. Hän puree huultaan, pitää silmänsä kiinni ja nauttii Thomasin kosketuksesta.

-          - Riisu vaatteesi, haluamme sinut mukaan tähän, Thomas sanoo.

Riisun hitaasti takkini ja napitan paitani auki. Lopuksi riisun housuni ja bokserini. Istahdan alasti pariskunnan eteen. Kaluni seisoo tanakasti pystyssä kiihotuksesta ja näen Ninnin silmien nauliintuneen siihen. Hän kumartuu eteeni ja ottaa kalun suuhunsa. Kuumat huulet painautuvat kärjen ympärille ja hän nuolaisee märkää päätä. Ihanan hellä ja hidas kosketus saavat salamat juoksemaan selkääni pitkin. Nainen, joka saa minut huumaantumaan, leikkii kanssani. Sormet etsiytyvät kiveksilleni ja hyväilevät niitä samalla kun suu tekee omaa työtään kalun kärjessä ja varressa.

Samalla kun Ninni hyväilee minua, Thomas hyväilee edelleen Ninniä. Hänen sormensa hierovat Ninnin klitorista ja työntyvät märkään vakoon. Ninni huokailee ja ynähtelee edessäni. Nyt näen viimein Thomasin erektion. Hänen kalunsa on omaani paksumpi ja sitä ympäröi tumma kihara karvoitus. Thomas on vartaloltaan itseäni hieman lihaksikkaampi. Hänen rintaansa koristaa tuuhea karvoitus ja vartalossa näkyy joko fyysinen työ tai ahkera treenaaminen. Pidän hänen vartalostaan.

Ninni lopettaa hyväilynsä juuri ennen kuin alan lähestyä huippua. Hän irtaantuu minusta ja nousee seisomaan. Thomas irrottaa myös otteensa Ninnistä ja hänen kätensä jää lepäämään Ninnin rinnalle.

-         -  Kosketa Thomasia, Ninni sanoo äkkiä

Epäröin hieman. Olemme keskustelleet Ninnin kanssa joskus aiemmin siitä, että minua voisi kiinnostaa kokeilla hieman bi-tyyppisiä leikkejä, mutta sen pidemmälle en ole koskaan mennyt edes omissa fantasioissani. Thomasin vartalo kuitenkin kiehtoo minua niin paljon, että nousen seisomaan. Käteni siirtyy kuin itsestään Thomasin rinnalle. Kovat lihakset karvoituksen alla värähtävät kosketuksestani. Tunnustelen, miltä miesvartalo tuntuu. Hän on lämmin ja iho on karkeampi kuin naisten.

Siirrän kättäni alemmas. Tartun Thomasin kalusta. On ensimmäinen kerta, kun kädessäni on toisen miehen kova elin. Se sykkii kourassani ja tempoilee erektion kourissa kuin villi hevonen. Kalun iho on silkkisen pehmeä ja tunnen kalun varressa olevat verisuonet. Puristan kalua hellästi ja vedän esinahkaa edestakaisin. Kalu kovettuu entisestää ja se paisuu kädessäni. Thomas katsoo minua silmiin ja selvästi nauttii kosketuksestani. Hän astuu lähemmäs minua ja tunnen ihon ihoa vasten.

Ninni on tullut seisomaan taakseni. Hänen kyntensä vetävät pitkiä viiruja selkääni. Viiruja polttaa ja samalla tunnen, kuinka kylmät väreet juoksevat ihoani pitkin. Kynnet tarttuvat pakaroihini ja puristuvat lujemmin ihoon. Naisen kosketus tuntuu polttavan hyvältä. Ninni painaa rintansa selkääni vasten ja nännit erottuvat kovina iholla. Hampaiden näykkäys niskassa ja korvassa sekoittavat pääni. Samalla hyväilen edelleen Thomasin kalua ja tunnen, kuinka se kastuu kärjestä.

-          - Maista sitä, Ninni kuiskaa korvaani.

Laskeudun polvilleni ja näen Thomasin kalun edessäni. En tiedä, mitä sille pitäisi tehdä, mutta ajattelen, mitä minulle on tehty. Toisella kädellä tartun kovaan varteen ja vedän sen suutani kohti. Maistan kärkeä. Tunnen huulillani suolaisen maun. Avaan suuni ja otan kalun varovasti suuhuni. Se on kovempi kuin luulin, mutta pään liukkaus saa sen uppoamaan suuhuni helposti. Nuolen ja hyväilen erektion jäykistämää kalua ensin varovasti ja sitten innokkaammin.

Nostan katseeni ja näen, kuinka Ninni ja Thomas suutelevat toisinaan kiihkeästi. Thomasin kädet puristavat Ninnin pakaroita ja sivelevät reisien paljasta ihoa. Ninnin huulien puna on hieman levinnyt ja suudelmissa näkyy nälkä, joka riepoo naisen vartaloa.

Otan Thomasin kivekset käteeni. Punnitsen niitä sormissani ja tunnen niiden sisällä olevat pallot. Kivesten iho on pehmeää ja hyväilen sitä suullani. Imeskelen ja nuolen ihoa ja samalla runkkaan ensimmäistä kertaa toisen miehen kalua. Esinahka liukuu kalun varren päällä liukkaasti ja tunnen suussani, kuinka Thomasin kivekset pomppivat halusta innokkaasti ylöspäin. Otan välillä terskan suuhuni ja suussa maistuu sperma.

Nousen ylös ja keskeytän Thomasin ja Ninnin suudelman. Suutelen vuorostani Ninniä röyhkeästi ja kovaa. Hänen kielensä tunkeutuu suuhuni ja maistelee Thomasin makua huuliltani. Thomasin kädet ottavat vuorostaan kalustani kiinni ja puristavat sitä lujaa. Suutelen Ninnin paljasta rintaa. Hänen nänninsä ovat kivikovat ja imeskelen niitä kuin kirsikoita. Kalullani tunnen lämpimät huulet ja vilkaisen alaspäin. Thomas on kumartunut eteeni ja kova kyrpäni on puoliksi hänen suussaan. Olemme sujuvasti vaihtaneet vuoroja ja saan vuorostani nauttia yhtä aikaa Ninnin kuumasta vartalosta sekä Thomasin miehekkäästä kosketuksesta.

En tunne mitään muuta kuin kiihkoa. En ajattele, olemmeko miehiä vai naisia, vaan ajattelen pelkästään nautintoa, jota voimme tuottaa toinen toisillemme. Sormeni eksyvät Ninnin jalkojen väliin ja hyväilen vakoa, joka pursuaa kosteutta. Ninnin reidet ovat kosteudesta tahmaiset ja työntelen sormeani hänen vakoonsa. Reikä supistelee käsissäni ja kuulen korvissani Ninnin huokaukset.

Siirrymme sanattomasta sopimuksesta makuuhuoneeseen. Ninni heittäytyy suoraan selälleen ja syöksyn hänen jalkojensa väliin. Hän levittää jalkansa edessäni ja saan esteettömän näyn paljaaseen häpyyn. Sievästi ajeltu pillu kiiltelee edessäni, enkä voi olla nuolematta sitä. Kieleni maistelee naisen suolaista makua. Vaeltelen vakoa ylös ja alas välillä upottaen kieleni reikään sisälle. Hieron kielen kärjellä varovasti klitorista. Kiusaan Ninniä kohti hekuman huippua ja kuuntelen, kuinka hän huokailee allani. Thomas on siirtynyt vuoteen jalkopäähän ja hän tarjoaa omaa kaluaan Ninnin suuhun. Ninni avaa huulensa ahnaasti ja imaisee koko jäykän kalun itseensä. Nuolen Ninniä ja katson samalla, kun hän imee toisen miehen kalua.

Ninni värähtelee allani ja tunnen sekä kuulen, kuinka hän saavuttaa huipun nopeasti ja lujaa. Koko vartalo värähtelee allani ja naisen huulilta karkailee huokausten sekä huudahdusten sekoitus. Hänen suunsa on auki ja Thomasin kalu odottaa vuoroaan. Huokaukset muuttuvat lujemmiksi ja kovemmiksi. Thomas ottaa Ninnin rinnat uudelleen käsittelyyn ja hyväilee niitä vuoronperään käsin ja huulin.

Viimeinen aalto saavuttaa Ninnin ja hän valahtaa väsyneenä väliimme. Olemme Thomasin kanssa Ninnin molemmin puolin. Pidämme tuota upeaa naista välissämme ja tarjoamme hänelle lämpöä. Suutelen Ninnin kaulaa ja Thomas hyväilee hiestä märkää ihoa. Nuolen hikipisarat Ninnin iholta ja tunnen, kuinka rintakehä nousee edelleen voimakkaasti orgasmien jälkimainingeissa.

-         -  Runkatkaa toisianne, haluan nähdä, kuinka tulette päälleni, Ninnin lopulta huokaisee voipuneena.

Katsomme Thomasin kanssa toisiamme ja yhteisestä sopimuksesta tartumme toistemme kaluihin kiinni. Runkkaan Thomasin paksua mulkkua rytmikkäästi ja se sykkii kädessäni villinä. Olemme niin kiimassa, ettei mene kauaa ennen kuin olemme valmiita.

Thomas on tarttunut kaluuni ja tunnen, kuinka sperma valuu hänen sormiensa lomasta Ninnin paljaalle iholle. Orgasmi on voimakas, siinä on syvää halua, uuden tuntua ja jotain erilaista. Sykäys toisensa jälkeen valuu minusta ulos ja lopulta viimeinenkin aalto on päässyt maaliin. Ähkäisen kiimasta ja orgasmin maanjäristyksiä muistuttavista aalloista.

Runkkaan edelleen Thomasin kalua ja hän tulee. Sormeni ovat tahmeita spermasta ja puristan kalusta viimeisenkin tipan ulos. Katsomme kaikki kolme toisiamme, kun Ninni ottaa meidän molempien sormet suuhunsa ja nuolee meidät puhtaaksi. Menemme peiton alle ja olemme ihan hiljaa.

Pienen hetken jälkeen päätämme mennä alakertaan ja juoda vielä muutaman lasillisen kylmää shampanjaa. Se, mitä siitä seurasi, vaatii kokonaan uuden tarinan. Mutta lienee selvää, että kokemukset jatkoivat karttumistaan läpi seuraavan yön…..


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yllätysten valtaistuin

Sweet voyeur

Aqua l'amour - rakkauden vesi